Samarbejdspartnere og sponsorater

At have samarbejdspartnere og sponsorater gavner ikke blot modtagerne.  Vi har også rigtig stor glæde af dem.  Det stiller store krav til vores tilgang til nye produkter og vores evne til at udvikle os fagligt.

Det betyder, at vi kan være førende i branchen, fordi vi ved, hvad det kræver at levere det bedste hver gang.

Team BMS BIRN

Gennem to sæsoner sponserede vi det professionelle damehold Team BMS BIRN.

Vores opgave var at samle alle holdets cykler til både træning, løb og enkeltstarter.

Derudover indstillede og tilpassede vi cykler for nogle af rytterne.

Vi havde stor glæde af samarbejdet, og holdet kvitterede ved at blive det bedste hold i Danmark og rykke ud over landets grænser.

Holdet går i dag under navnet Team Virtu Cycling Women og kører på det højeste plan i verden for kvinder.

Sunds Cykelmotion

Gennem flere år har vi haft et tæt samarbejde med Sunds Cykelmotion.

Vi er sponsor med reklame på klubbens tøj og deltager derudover i diverse arrangementer såsom “Cykler & Fritid gadeløb” – et løb, der afholdes hvert år i forbindelse med byfesten i Sunds.

Herning Cykle Klubs DCU-team

På holdet er vi i sæsonen repræsenteret med tidligere cykelmekaniker Marius, samt Kristian som er søn af Stig. Stig selv deltager som blandt andet mekaniker på holdet og hjælper med et materielt sponsorat.

Cykelhold i A-klassen fra Herning Cykle Klub

Team Nutella

Et motionscykelhold med godt humør. Vi har hjulpet med et lille sponsorat til fælles gavn. Blandt andet i forbindelse med en tur til Harzen en gang årligt 🙂

Motionscykelhold fra Ikast / Bording

Idrætsefterskolen ISI's cykellinje

Kommende cykelstjerner fra cykellinjen på efterskolen i Ikast. Vi hjælper med test af eleverne på cykellinjen og med eventuelle undervisninger omkring materiel mv.

Idrætsefterskolen i Ikast

Ikast Atletik og Motion

Ikasts egen cykelklub hører til i denne store sammenslutning af afdelinger, og her er vi sponsor af beløb til reklame på cykeltøjet. En stor klub som rummer mange af vores kunder på f.eks. race- og mtb-segmentet.

Lokal idrætsklub

Emma Christensen

Emma er vores 17-årige triathlon-talent. Vi har store forventninger til denne stærke pige, der kommer fra atletikverdenen og nu prøver kræfter med triathlonsporten. Emma er en meget stærk rytter og ligeså løber, og hun har siden sin start for godt et år siden vundet en del både lokale og landsdels stævner. Vi hjælper Emma på udstyrssiden.

Triatlet

Kristian Venø

Vores helt egen ultra-ambassadør. Kristian hjælper til i butikken ved mange arrangementer, heriblandt på gravel-ture og ved foredrag. Han er udholdenhedsatlet med stort U og har en vilje og gejst, der går ud over det sædvanlige. Vi hjælper med alt det, vi formår.

Ultracykelrytter