Vi har lavet en rute i området omkring Ikast, som kan køres på Gravelcykel, Crosscykel eller MTB.

Turens længde kan variere efter deltager antal og form, det vil sige at der er mulighed for at give gas og også mulighed for at få en mindre presset oplevelse. Ruten er lagt så der kan kortes af i forhold til tid mv. Vi stiller med guider til alle tempi.

Ruten bliver lagt tilgængelig her på vores Facebook side aftenen i forvejen, så det er muligt at downloade til egen gps cykelcomp. men ikke at træne på ruten først 😉 – ( ruten er lagt af Kristian Venø, vores egen gravel ekspert ). Den første rute vi har lagt vil tage mellem 2 og 3 timer at køre.

Et stykke ude på turen vil vi sætte et depot med lidt til hals og hoved, samt reserve slanger osv., så alle er sikre på at komme igennem med materiel der duer.

Når alle er tilbage ved Nikolajsens Plads 5, er der en kort kommentar fra os og evt. mulighed for at være med til at fejre juletidens komme med nybrygget julebryg fra Ikast Mikrobryg, der d. 4. 11. fra kl. 16 sætter julebryg i hanerne i bryggeriet lige ved siden af os.

Vi håber rigtig mange vil være med på disse lørdagsture, hvad enten man kører det ene eller andet, så vi kan samles en god flok til lidt alternativ naturoplevelse med indbygget god samvittighed.

Leave a Reply